Program


Márfi Márk: Lassan - támogatói jegy
5

Márfi Márk: Lassan - támogatói jegy

Márfi Márk új színdarabjának létrejöttéhez most a jövőbeni előadáslátogatók is hozzájárulhatnak tíz-, tizenöt-, vagy húszezer forintos támogatói jegy vásárlásával. A megvásárolt támogatói jegy tartalmaz a 2025. március 8-i premiert követő bármely Lassan c. előadásra egy – 7500 Ft-os – belépőt, melyet a most megvásárolt támogatói jegyhez tartozó kuponkóddal lehet érvényesíteni.  több

Aktuális előadások



 
Márfi Márk: Lassan

 

- Bocs.

- Ki hívott?

- Senki se hívott.

- Miért nem vetted fel?

- Ez csak figyelmeztető volt.

- Mire figyelmeztet?

- Hogy el ne felejtsek valamit.     

- Te nem szoktál elfelejteni dolgokat.

- Dehogynem… Csak nehezen.

 

A dráma a kommunikációképtelenségről beszél: hogy tudunk-e még kérdezni egymástól; egyáltalán akarunk-e kérdezni; van-e erre igénye az embernek. Hogy tartunk, vagy egyenesen félünk-e a kérdésektől.

... aztán meg már késő.

 

Anya és fia. Egy halogatott, fontos beszélgetés. Egy színdarab. Az élet. A halál. 

 

Márfi Márk 2020-ban diplomázott a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Azóta szabadúszó színészként dolgozik és ír. Játszik a Radnóti Színházban, a Szkénében, a Lóvasúton; dolgozik a Kultúr Brigád csapatával, a Láthatáron Csoporttal, a következő évadban a Pinceszínházban is bemutatkozik, ezek mellett pedig forgat is. 2022-ben és 2024-ben is Örkény István Drámaírói Ösztöndíjban részesült. Első színműírói munkája a TELIK – egy óra az életedből címet viseli, önálló est készült belőle, amivel már közel 50 alkalommal állt közönség elé. Lassan című új drámáját a Nyílt Fórum 2023/24-es évad programjában fejlesztette Mikó Csabával.

 

__

fotó: Simándi Nóra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!