Program


"KIS ÉJI ZENE" - KÁLLOY MOLNÁR PÉTER PÉTER ÉS FARKAS IZSÁK ESTJE

"KIS ÉJI ZENE" - KÁLLOY MOLNÁR PÉTER PÉTER ÉS FARKAS IZSÁK ESTJE

Szeretnénk olyan előadást a figyelmükbe ajánlani, ami a minőségi zenét és a közönség szórakoztatását egyszerre tudja a színpadra varázsolni.
 több

Aktuális előadások



Kálloy Molnár Pétert talán bemutatni sem volna szükséges:

Az elmúlt 20 év egyik legeredetibb tehetsége. Tanulmányai után a Nemzeti majd a Vígszínház tagja.
Ezt követően szabadfoglalkozású. Volt Hamlet, Koppány, Svejk, Lucifer, Sancho, Frank a Rocky Horror Show-ból. Rendezett Rómeó és Júliát, Macbeth-et, máig futó sikerszériái a Shakespeare Összes Rövidítve, a Kövek a zsebben, a Hungarian Blues Brothers, melyek szövegét is ő fordította, valamint a Caveman és a Kucó. Sikeres TV sorozatokban és kultfilmekben egyaránt láthattuk. Musical színészként szerepelt az USA-ban, Kanadában, Görögországban, Spanyolországban, zenész- énekesként pedig Londonban, Skóciában, Törökországban. Angol nyelven a Budapest, az Amerikai rapszódia, legutóbb pedig a Suszter, szabó, baka, kém című filmekben láthattuk.

3 szólólemeze jelent meg, koncertjei ötvözik az improvizációt, a rock-, az akusztikus-, a jazz és a klasszikus zenét, a stand upot, a pantomimet és a vizuális képi improvizációt. A Follow The Violin, azaz Farkas Izsák hegedűművész önazonos, improvizációiban a muzikalitás és a jó értelemben vett szórakoztatás tökéletes egyvelege. Elektromos hegedűje már önmagában is megengedi, hogy a zenét szabadabban értelmezze, hiszen rengeteg hangszínt ki lehet hozni belőle, emellé van egy loopere, ami helyben az előadás közben rövidebb dallamokat felvesz és visszajátszik, ismétel - Izsák irányításával. így egyszerre hegedűművész és karmester, egy virtuális zenekart irányítva.

A humor és művészet közös hullámhosszát felismerve, a Veszprémi Petőfi Színházban mutatták be közös verses-zenés humoros estjüket, Kis éji zene címmel.

Köszönettel,
Kálloy Molnár Péter és Farkas Izsák

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!