Program


Farsangi családi kavalkád a Buborék együttessel

Farsangi családi kavalkád a Buborék együttessel

2024. február 3-án, szombaton 10 órától a Buborék együttes interaktív gyermekkoncertjével kedveskedünk a családoknak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 3. szombat, 10:00

FARSANGI CSALÁDI KAVALKÁD A BUBORÉK EGYÜTTESSEL

A Minimax csatornáról is ismert zenekar álarcos, jelmezes mulatságba hív kicsit és nagyot! Buborék Berci segítségével megidézzük a farsangi ünnepkör télbúcsúztató derűjét. A jó zene és a kedves dallamok mellett a zenekar tagjai varázslatos hóeséssel is meglepik a közönséget. Emellett kézműves foglalkozás és játékos feladatok is várják a látogatókat.

Ajánlatunk


Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a tejest is ki tudjuk fizetni ebben az újkorban, Galilei úr."

A kontroll a játékon belül legalább adott. Hatásod van a világára. Más is menekül. Ne mondd, hogy te nem! Hát látom. Karaktereket alkotsz Fészbúkon, meg Instán, posztolsz a szolidaritásról meg a kutyás nyaralásról, leizzadsz, ha nem lájkolják az eseményedet. Az online avatárod eseményét. Csak annyi a különbség, hogy én ugye veled ellentétben tudom, hogy a videojátékban az a karakter nem én vagyok. És arra gondoltam, ott a Városligetben, hogy mi lenne, ha mégis?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!