Program


Aornos jubileumi koncert

Aornos jubileumi koncert

Különleges vendég: Slytract

19:00 Kapunyitás
20:00 Slytract
21:10 Aornos



 több

Aktuális előadások



2024. november 23-án tízéves jubileumi koncertet ad szülővárosában a progresszív elemektől sem mentes, komplex black metalban utazó miskolci Aornos. A jubileumi esten, melynek során a tavaly év végén megjelent Pre Divine című negyedik album legjobb dalai mellett a zenekar alapos keresztmetszetet ad eddigi életművéről, korábbi tagok felbukkanása is várható.

Az Aornos nem túl sűrűn csíphető el élőben, szűkebb otthonukban hosszú évek óta nem koncerteztek, szóval aki részese lenne ennek a nem túl gyakori alkalomnak, mindenképpen írja fel a naptárba november utolsó előtti szombatját, és a helyszínt, a Vasgyári Közösségi Házat, ahol most először lép színpadra ilyen típusú zenét játszó produkció.

Hogy az este igazi kuriózumot jelentsen az extrémebb zenék iránt érdeklődő közönség számára, a koncert különleges vendégzenekara az egyéni hangulatú death metalt játszó Slytract lesz, akik 13 év után játszanak ismét Miskolcon, és méregerős új felállásukban érkeznek a Vasgyárba. A bulin a régebbi albumok dalai mellett a tavaly megjelent, Exodus Unleashed címet kapott legújabb kislemez is bemutatásra kerül majd, és természetesen mindkét zenekar CD-i, pólói, és egyéb cuccai megvásárolhatók lesznek majd a helyszínen.

Jegyár: elővételben: 2500 Ft, a koncert napján 3500 Ft

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!